top of page
Logo.jpeg
Maartje_Foto.jpeg

Over Maartje:

Passie voor mensen en beweging staan centraal in het leven van Maartje. 
Geboren in Eindhoven op 4 juni 1981 als jong meisje vanaf 1991 studerend aan de Dans academie in Tilburg en later in 2004 aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) de Bachelor of Dance behaald.

 

Naast de passie voor dans en theater werd yoga een belangrijk onderdeel van de dagelijkse oefening en werd ze al snel teruggevraagd als docent aan AHK om les te geven.


Tijdens de dansopleiding in Amsterdam kruiste de wegen van Maartje en Marjon elkaar voor het eerst in 2002. Naar aanleiding van een proefauditie vroeg Marjon haar te komen dansen bij haar gezelschap Memento Dance Company, dit resulteerde vele mooie dans producties en een bijzondere periode van creatieve processen en prachtige avonturen. Tijdens de ontluikende dans carrière ontwikkelde Maartje zich verder als Pilates docent en behaald haar eerste certificaat bij Memento Bodyworks bij Marjon van Grunsven, yoga docent via de opleiding aan het Dasra Center Yogamontfoort bij Tonnie Goes.


In 2009 verhuist Maartje met haar levenspartner terug van Amsterdam naar Brabant en kiest voor Tilburg als woonplaats. Op de dag van vandaag is Maartje moeder van 2 pubers, baas van bejaarde hond en ruim 27 jaar samen met haar man. Professioneel is zij inmiddels 15 jaar verbonden als dans docent  aan de Fontys Academy of the Arts te Tilburg bij De Dance academy en de opleidingen Muziek- en Musical-Theater. Vele cursussen in coaching bij Raafwerk verzorgd door Sharon Hanegraaf, verdiepende yoga en Pilates opleidingen verder past ze deze ervaring toe.

 

Binnen de Dance academy is zij de voorzitter van Sustainable learning en maakt zij zich sterk voor een programma rondom gezondheid. Het onderwijs onderdeel waarin de jonge dansers de juiste handvatten, inspiratie en informatie krijgen voor een gezonde en duurzame carrière in het dansveld.

 

Naast haar werk bij Fontys is ze inmiddels 20 jaar werkzaam als Pilates en yoga docent en wordt ze door verschillende studio’s en bedrijven ingehuurd voor zowel groep als privé lessen waarin met een professioneel oog, vanuit passie en liefde intuitief wordt lesgegeven en een ieder zich gezien voelt.


Ik verheug me enorm om onderdeel te mogen zijn de 'Reset & Inspiratie week in Ierland - 2024' en mijn steentje bij te dragen aan de magische verbinding tussen lichaam en geest.

 

Trainers, therapeuten & begeleiding: Marjon van Grunsven & Loes Buenen | Trainers, therapists & guidance: Marjon van Grunsven & Loes Buenen
bottom of page