top of page
IMG_9654.jpg
Logo.jpeg

‘Reset & Inspiration Break’ Ierland

23 t/m 28 juni 2024

Tot rust komen, genieten, je laten inspireren en je innerlijke batterij opladen in 6 dagen inclusief een aankomst- en vertrekdag. Een bijzondere ervaring speciaal voor cliënten en geïnteresseerden met aandacht voor lichaam en geest gevoed door de prachtige Ierse natuur en de vriendelijke en gastvrije Ierse cultuur.

Elke dag bewust bewegen vanuit de Pilatesmethode gecombineerd met andere vormen van beweging en meditatie-oefeningen, om zo dagelijks in contact te komen met je lichaam en geest. Daarnaast geniet je van groeps-activiteiten en bezoeken aan bijzondere plekken in County Kerry (Iers: Ciarraí), boek je een privé-sessie voor een lichaamsgerichte behandeling gebaseerd op Biodynamische & Integratieve therapie, een massage of kies je voor je eigen rustmoment voor jezelf in de mooie omgeving.

We gaan samenkomen op een prachtige en serene plek, de Lios Dána Lodge op Dingle Peninsula (Schiereiland). Een huis op een heuvel aan zee, uitkijkend over het beroemde Inch Beach, een gewilde plek voor film- en documentairemakers.

Versterk de verbinding tussen je lichaam en je geest, en dompel je onder in de prachtige natuur en cultuur van Ierland.

 

De uitnodiging die centraal staat gedurende deze week is om vanuit vertraging en stilte in diepere verbinding met jezelf, met de natuur en met elkaar te komen, om zo weer geïnspireerd en opgeladen terug naar huis te gaan. Tijdens de groeps- en individuele sessies gaan we nog verder op onderzoek uit. We kijken of er een natuurlijke beweging en expressie op gang kan komen waardoor er een ‘reset’ van oude patronen kan ontstaan. Door bewust te worden van oude en wellicht beperkte manieren van bewegen, kunnen we nieuwe manieren onderzoeken die kunnen helpen om meer plezier en levendigheid in ons dagelijks leven te ervaren. Dit ontdekken onderzoeken we op een magisch mooie plek. We creëren een heus ‘Memento’, een herinnering om nooit meer te vergeten en om heel lang op te kunnen blijven teren.

Trainers, therapeuten & begeleiding: Marjon van Grunsven & Loes Buenen | Trainers, therapists & guidance: Marjon van Grunsven & Loes Buenen
Logo.jpeg

Trainers, therapeuten & begeleiding: Marjon van Grunsven & Loes Buenen

 

 

 

                                                          

IMG_4483.jpg
portret loes lach.jpg

Biografie Marjon van Grunsven:

mementobodyworks.com

Practical Information
Gallery
Logo.jpeg
bottom of page