top of page
IMG_9654.jpg
Logo.jpeg

‘Reset & Inspiration Week’ Ierland

23 t/m 28 juni 2024

Tijdens deze tweede editie van de 'Reset & Inspiratie Week in Ierland' nodigen we je uit tot rust te komen, volop te genieten, je te laten inspireren en je innerlijke batterij op te laden in 6 dagen inclusief een aankomst- en vertrekdag. Een bijzondere ervaring speciaal voor mensen met interesse en aandacht voor lichaam en geest, terwijl je wordt gevoed door de prachtige Ierse natuur en de vriendelijke en gastvrije Ierse cultuur.

Elke dag bewust bewegen vanuit de Pilatesmethode gecombineerd met andere vormen van beweging en meditatie-oefeningen, om zo dagelijks in contact te komen met je lichaam en geest. Dit jaar is er ook een open dans, muziek en zang-avond waarbij we samen de week met elkaar vieren. Daarnaast kun je genieten van groeps-activiteiten en bezoeken aan bijzondere plekken in County Kerry (Iers: Ciarraí), boek je een privé-sessie voor een lichaamsgerichte behandeling gebaseerd op Biodynamische & Integratieve therapie, een massage of kies je voor je eigen rustmoment voor jezelf in de mooie omgeving. 

We gaan samenkomen op een prachtige en serene plek, de Lios Dána Lodge op Dingle Peninsula (Schiereiland). Een huis op een heuvel aan zee, uitkijkend over het beroemde Inch Beach, een gewilde plek voor film- en documentairemakers.

Versterk de verbinding tussen je lichaam en je geest, en dompel je onder in de prachtige natuur en cultuur van Ierland.

De uitnodiging die centraal staat gedurende deze week is om vanuit vertraging en stilte in diepere verbinding met jezelf, met de natuur en met elkaar te komen, om zo weer geïnspireerd en opgeladen terug naar huis te gaan. Tijdens de groeps- en individuele sessies gaan we nog verder op onderzoek uit. We kijken of er een natuurlijke beweging en expressie op gang kan komen waardoor er een ‘reset’ van oude patronen kan ontstaan. Door bewust te worden van oude en wellicht beperkte manieren van bewegen, kunnen we nieuwe manieren onderzoeken die kunnen helpen om meer plezier en levendigheid in ons dagelijks leven te ervaren. Dit ontdekken onderzoeken we op een magisch mooie plek. We creëren een heus ‘Memento’, een herinnering om nooit meer te vergeten en om heel lang op te kunnen blijven teren.

CLOSING CEREMONY  vindt plaats op de laatste avond. We worden uitgenodigd om te dansen, zingen, ons lichaam te bewegen of gewoon samen te zijn en de tijd die we aan onszelf besteden te vieren.

Een van de gasten uit de editie van 2023 schreef:

De ochtend- en avond sessies met geweldig uitzicht over Inch beach, met meditatie, moeiteloos overgaand in een bewegingssessie door Marjon van Grunsven en/of Loes Buenen lieten je vertragen, stilstaan in de tijd, voelen, resetten. Dit afgewisseld met de inspirerende excursies in dit land met ontelbare tinten groen, een groep mooie mensen en heerlijk eten was het recept voor deze week met een perfect gekozen naam: Reset & Inspiration week Ireland!

Deze tweede editie van de 'Reset & Inspiratie week in Ierland 2024' wordt in zijn voorbereiding ondersteunt door Movement Methods Hub (MMH) | The Pilates Method in a broader perspective

Trainers, therapeuten & begeleiding: Marjon van Grunsven & Loes Buenen | Trainers, therapists & guidance: Marjon van Grunsven & Loes Buenen
Logo.jpeg
Gallery
bottom of page