top of page
Logo.jpeg

Movement Methods Hub (MMH) |

The Pilates Method in a broader perspective

Bewegen vanuit de principes van De Pilates Methode is onze kern, maar er is meer, en we zijn ervan overtuigd dat het open staan voor inzichten uit andere bewegingsmethodes een meerwaarde is voor de uitoefening van ons vak. En zo ook andersom: Voor bewegingstherapeuten, docenten en trainers zullen onze expertise en inzichten een meerwaarde zijn voor de uitoefening van hun vak. Die behoefte aan verbreding van perspectief leeft sterk binnen de MMH.

 

MMH valt onder de paraplu van Memento Bodyworks en de initiatiefnemer is Marjon van Grunsven. De kerngroep van de MMH bestaat uit: Loes Buenen, Loes Buys, Janneke van Genugten en Marjon van Grunsven.

MMH bestaat en organiseert sinds 2021 inspiratie-workshops en events op lokatie, zoals de 'Reset & Inspiratie week in Ierland' voor cliënten maar ook voor in de Pilates Methode gecertificeerde trainers, dansdocenten en bewegingstherapeuten met kennis van/interesse in de Pilates Methode.  

Doelgroep MMH: Voor diegenen die behoefte hebben om te verbinden met gelijkgestemde mensen en/of professionals, en die daarnaast hun eigen ervaring binnen deze mooie vorm van bewegen en/ of op dit mooie vak willen verbreden en onderzoeken.


 

Trainers, therapeuten & begeleiding: Marjon van Grunsven & Loes Buenen | Trainers, therapists & guidance: Marjon van Grunsven & Loes Buenen
bottom of page