top of page
Logo.jpeg
1. Janneke.JPG

Over Janneke

 

Ik ben in 1993 afgestudeerd in Gezondheidswetenschappen en Communicatiewetenschap en ben naast mijn werk in het bedrijfsleven ook actief als trainer/begeleider in de klassieke Pilates methode. Met man en 4 kinderen woon ik in Sint Michielsgestel.


Door mijn passie voor bewegen en gezondheid, kwam ik In 1998 in aanraking met de klassieke Pilates Methode in de Pilates studio van Marjorie Oron in Scheveningen. Ik raakte al snel verslingerd aan de wekelijkse pilateslessen.


In 2005 heb ik bij Pilates Link van Yvonne Schüler de opleiding gedaan tot klassieke Pilates instructeur voor de mat en de apparaten. In 2008 heb ik deze opleiding met succes afgerond.  

Sinds 2021 train ik zowel in prive sessies als in groepslessen bij Marjon van Grunsven en maak ik deel uit van de kerngroep van de MMH.

Tot oktober 2022 heb ik groepslessen gegeven in de Fysiotherapie praktijk Achter de Blauwe Deur in Sint Michielsgestel. Deze lessen werden als sport aangeboden, maar ook als verlengde van de therapie om te zorgen dat mensen klachtenvrij bleven.


Ik geef momenteel zowel groepslessen als 1 op 1 les in mijn eigen Pilates Praktijk in St. Michielsgestel.

 

Ik voel mij enthusiast en ook nieuwsgierig naar de 'Reset & Inspiratie week in Ierland - 2024' en heb er enorm veel zin in om als ondersteuning en co-trainer mee te gaan tijdens de tweede editie in 2024. Ik hoop je daar te ontmoeten.

Trainers, therapeuten & begeleiding: Marjon van Grunsven & Loes Buenen | Trainers, therapists & guidance: Marjon van Grunsven & Loes Buenen
bottom of page